Hoge Coniferen te koop

Wij hebben hoge coniferen te koop? Wij bieden uitstekende hoge coniferen tegen een goede prijs direct uit onze kwekerij. Deze coniferen kenmerken zich door hun toepasselijkheid als haagplant. De conifeer wordt vaak toegepast omdat deze gemakkelijk in vorm gesnoeid kan worden. Dit zijn strakke, zichtdichte hagen die erg veel privacy bieden.

hoge coniferen te koop

Soorten hoge coniferen te koop

Wij bieden vele soorten coniferen aan. Deze coniferen worden allemaal met zorg en ecologie in gedachte op onze familiekwekerij gekweekt. Deze soorten zijn:

Thuja Brabant: Deze conifeer laat zich kennen door zijn volle, groene groei. De haag is erg gemakkelijk in vorm te snoeien en bij te houden.

Donkergroene Thuja: Zoals de naam al verraadt is deze donkergroene conifeer donkergroen. Ook deze conifeer kenmerkt zich door zijn volle groei. Samen met de donkergroene conifeertakken is dit een uitstekende keuze voor elke tuin.

Taxus: De welbekende taxus is een uitstekende haagplant. Dit komt doordat de taxus uitstekend goed in model te snoeien is. De plant kent zich door de rode vruchten die in het voorjaar aan vrouwelijke taxus groeit. De donkergroene kleur zorgt voor een luxueuze, authentieke uitstraling.

Deze hoge coniferen te koop zijn allemaal beschikbaar op onze familiekwekerij. Mocht je twijfelen over welke conifeer het beste bij jouw tuin past? Wij geven jou graag eerlijk en passend advies via onze contactpagina. Wil je de planten liever van dichtbij zien voordat je ze koopt? Maak dan gerust een afspraak.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Hoge coniferen te koop

Eigenschappen hoge coniferen te koop

De conifeer is een uitstekende haagplant en één van onze favorieten. Deze plant is ontzettend gezond en wordt nagenoeg nooit ziek. Andere belangrijke eigenschappen van deze coniferen zijn:

- Onderhoudsvriendelijk
- Herfst- en winterverkleuring
- Veel privacy
- Kan in zon en halfschaduw
- Goed winterhard (tot -20 °C)
- Van nature erg sterk
- Bladhoudend
- Ook toepasbaar op kleigrond

De coniferen zijn afkomstig van Nederland en België en geldt als een inheems soort. Deze afkomst betekent dat de haag goed bestand is tegen ons klimaat. Een ander voordeel is dat de conifeer goed gedijt in de schaduw en dicht tegen een andere grote boom aangeplant kan worden, er moet echter wel genoeg water gegeven worden.

Hoge Thuja te koop

Aanplanting en onderhoud

Wij bieden een unieke groeigarantie. Dit wil zeggen dat als een plant onverhoopt dood mocht gaan, wij als familiebedrijf een passende oplossing zullen zoeken.

Het is belangrijk dat deze hoge coniferen altijd genoeg water krijgen. Dit is van groot belang ook in de winter. Er mag namelijk niet vergeten worden dat er ook in de winter water verdampt wordt en daardoor water voor de plant nodig is. Een gemakkelijke manier om water te geven is door de druppelslang. Wij bieden een uitstekende druppelslang aan die jaren mee zal gaan en genoeg water zal geven aan ook grotere hagen. Voor meer tips op het gebied van aanplanting, onderhoud en nog veel meer verwijzen wij je graag door naar onze informatiepagina.