Over ons

Onze kwekerij Vergeldt Planten kweekt haagplanten van topkwaliteit haagplanten. Als echte plantenkenners kunnen wij u goed van advies voorzien welke haagplanten bij uw wensen passen. Bij ons kunt u ook terecht voor informatie over snoeien, aanplanten of verzorging.
Binnen onze kwekerij werken wij natuurlijk en duurzaam. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze planten vanaf de eerste dag, op eigen kracht, uit moeten groeien tot sterke en gezonde bomen, struiken en planten. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld geen kunstmest in onze kwekerij, maar een biologische mestkorrel. Het ‘onkruid’ bestrijden we zo veel als mogelijk mechanisch en handmatig.
Een gezonde groene omgeving, tevreden klanten en vertrouwen zijn onze drijfveren. Onze planten behoren tot de beste kwaliteit planten. Wij hebben haagplanten geselecteerd met de beste eigenschappen die we aanbieden op onze website hogehagen.be. Op onze kwekerij kweken we bewust haagplanten met goede eigenschappen voor een sterke haag. Zo bieden wij niet tientallen verschillende soorten aan maar kunt u er van uit gaan dat de selectie planten die we aanbieden bij u thuis tot een mooie haag gaat worden.
Omdat we direct uit onze kwekerij leveren, kunt u rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding, zorgvuldig transport en advies. Tevens bieden we met ons team ook een aanplantservice aan. Heeft u vragen over planten of de aanplantservice. Neem contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,
Matthijs en Jeroen Vergeldt

Matthijs Vergeldt
Weet alles van planten.
+31 77 760 0741
info@hogehagen.nl

Jeroen Vergeldt
Regelt voor u het transport.
+31 77 760 0741
info@hogehagen.nl

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten