Niet Woekerende Bamboe in pot

Wil jij een niet Woekerende Bamboe in een pot planten of een Niet Woekerende Bamboe in pot kopen? De Fargesia Rufa is uitermate goed geschikt om in bak aan te planten.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Niet Woekerende Bamboe in pot

Fargesia is de Latijnse naam voor de niet woekerende Bamboe. Wij hebben een selectie van gezonde, sterke en mooie soorten gemaakt om te kweken in onze kwekerij. Deze bieden we aan op deze site in pot en als kluitplant. Kijk op deze website voor de actuele voorraad van onze Fargesia. We hebben bij elk product een foto staan van deze niet woekerende Bamboe. De Bamboe in pot en met kluit hebben allebei een goed wortelgestel.

Soorten Fargesia voor in pot of bak

De beste Niet woekerende Bamboe in pot of plantenbak zijn de Fargesia Rufa en de Fargesia Winter Joy. Deze planten kunnen perfect toegepast worden in een bak of een pot op bijvoorbeeld op een terras of op een balkon. De meeste groenblijvende planten die hoger worden kunnen niet in een bak of pot blijven staan. Deze 2 niet woekerende Bamboesoorten kunnen daar wel in blijven staan.

- Fargesia Rufa: Dit is een mooie compacte groeier die goed tot zijn recht komt in een pot of plantenbak. Hij woekert niet en heeft een frisgroene kleur. Deze bamboeplanten kunnen 2.5 a 3 meter hoog worden.

- Fargesia Winter Joy: Deze mooie kleurrijke niet woekerende Bamboe hebben we nog niet op deze site staan. De halmen hebben groene, paarse en rode kleuren. Hij kan wel 4 meter hoog worden. Wil je meer info over deze planten of heb je interesse in de Winter Joy neem contact met ons op.

Groenblijvende Bamboe niet woekerend

Overige Niet woekerende Bamboe

De volgende soorten Fargesia oftewel Niet Woekerende Bamboe kweken we ook op onze kwekerij en bieden deze Niet Woekerende Bamboe in pot of met kluit aan. We kweken deze planten in een pot en worden dan aan onze klanten verkocht. Het beste voor deze planten is om ze na aankoop in de volle grond te planten en niet een plantenbak of bloempot. Ze gaan niet kapot in een pot of bak maar zullen daar niet goed tot hun recht komen de komende jaren.

Fargesia Jiuzhaigou: Deze kleurrijke Niet Woekerende Bamboe wordt ook wel de Red Panda of Rode Bamboe genoemd. De naam zegt genoeg over de kleuren van de halmen.

Fargesia Robusta Campbell: Deze Campbell is supersterk en gezond. Deze ziet er uit als een Bamboe zoals mensen voor ogen hebben. Mooie bladeren met de welbekende bamboehalmen.

Fargesia Volcano: De Volcano heeft donkerdere halmen. Niet helemaal zwart maar donker. Samen met de friss,e groene en bossige bladeren geeft dit een geweldig mooi contrast.

Fargesia - > niet-woekerende bamboe

Fargesia en Niet-woekerende Bamboe zijn dezelfde planten. Fargesia is de Latijnse plantennaam. Van deze Fargesia zul je geen worteluitlopers tegen komen in je tuin en hij zal je tuin niet overwoekeren. Hij groeit net als een grassoort in een polvorm maar is met recht een Bamboesoort. De Fargesia is winterhard en wintegroen. Hij kan goed dienen als een zichtdichte haag.

Niet Woekerende Bamboe in pot

Bestel nu jouw bamboe plant die niet woekert voor in pot

Niet Woekerende Bamboe in pot bestellen kan gemakkelijk en veilig op deze site. Je kunt tijdens het bestellen een datum invoeren en wij zorgen ervoor dat de planten vers en gezond aankomen. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze planten e we geven dan ook garantie op de planten. Heb je nog vragen over Niet Woekerende Bamboe in pot, neem contact met ons op. JE kunt de planten ook komen bekijken van te voren. Maak wel even een afspraak voordat je komt. Wij geven onze klanten en planten de aandacht die ze verdienen.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten