Portugese Laurier kwekerij Brabant

Onze kwekerij van Portugese Laurier ligt in het Noord-Limburgse dorp Lottum. Lottum ligt ruwweg tussen de wat grotere plaatsen Venray en Venlo in aan de maas. De snelweg A73 en A67 liggen op korte afstand van ons en vanuit deze hoofdwegen is onze Portugese laurier kwekerij gemakkelijk te bereiken vanuit het Zuiden van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

  • Het zijn gezonde planten.
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Wintergroen.  
  • Goed winterhard in ons klimaat. 
  • Kan in de volle zon en de schaduw aangeplant worden.
  • De haag zorgt voor veel privacy.
  • Ook geschikt voor een hoge haag tot wel 4 of 5 meter.
  • Heeft een compacte en bossige groei.
  • Groeit op alle gronden, ook klei.

Portugese Laurier kwekerij

Wij telen Portugese Laurier maar ook andere soorten Laurier op onze kwekerij. Wij hebben onze soorten geselecteerd op de goede en gezonde eigenschappen. Uit de vele soorten van de Laurier oftewel Laurierkers hebben wij eigenlijk de beste soorten uitgekozen. Wij geven eerlijk en gedegen advies over de planten en de verschillende eigenschappen van de planten.

Onze kwekerij van Portugese Laurier

Wij kweken op onze kwekerij duurzaam en ecologisch haagplanten. Laurier, Beuken, Liguster, Coniferen en niet-woekerende Bamboe zijn onze voornaamste soorten die wij kweken op onze kwekerij. We hebben ook een mooi sortiment van karakter- en solitairbomen. 

Direct Portugese Laurier van de kwekerij kopen

Onze Portugese Laurier kwekerij ligt niet in Brabant maar deze is wel gemakkelijk vanuit Noord-Brabant te bereiken. We hebben veel klanten uit Brabant en deze weten ons goed te vinden. Eigenlijk zijn we stiekem wel een Portugese Laurier kwekerij in Brabant. Wij hebben veel klanten uit Brabant en onze nabijheid van Brabant. Onze kwekerij en afhaallocatie is gevestigd op de Stokterweg 21, 5973PW te Lottum. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen, neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

In onze webshop koop je direct planten uit onze kwekerij. Je kunt ons komen bezoeken en van te voren de planten bekijken. Maak van te voren wel even een afspraak met ons. Dat kan op deze pagina. We nemen graag de tijd voor onze klanten.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten