Laurierplant kopen

Wij hebben verschillende Lauriersoorten geselecteerd voor onze klanten die gezond zijn en goede eigenschappen hebben voor een haag. Deze kweken we op onze kwekerij en leveren direct vanuit ons veld aan onze klant. Van de Laurier, ook wel bekend onder de naam Laurierkers of Prunus, zijn ontzettend veel varianten. Wij hebben als haagplantenspecialisten voor jou een mooie selectie gemaakt van lauriersoorten. Een laurierplant kopen doe je gemakkelijk in onze webshop. Wij zorgen graag voor het transport en zorgen ervoor dat de planten op tijd en gezond geleverd worden. Gegarandeerd goede en mooie laurierplanten die een mooie haag maken. Lees over onze selectie laurierplanten.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Laurier soorten

Laurierplant Genolia kopen.

Dit is 1 van onze favoriete Laurierstruiken die we adviseren aan onze klanten. Hij groeit smal en bossig. Je hoeft niet bang te zijn dat deze Laurier Genolia te breed wordt en is ook geschikt voor de kleinere tuin. De soort Genolia is erg gezond en stelt weinig eisen aan de standplaats. Hij groeit op alle plekken altijd erg goed. Vanwege deze perfecte eigenschappen en zijn mooie groene kleur hebben we deze Laurierplant geselecteerd om te kweken voor onze klanten. Zijn Latijnse is Prunus laurocerasus ‘Genolia’. Bestel dezeLaurierplant Genolia direct.

Laurierplant Caucasica kopen.

De Latijnse naam van de Laurierplant Caucasica is Prunus laurocerasus 'Caucasica'. Deze lauriersoort is een snelgroeiende variant van de Laurier. Laurier is bekend (niet geheel terecht) vanwege de snelle groei en deze plant doet deze bekendheid eer aan. Hij blijft ook smal en heeft mooie donkergroene bladeren en is dan ook een plant die wij graag aanbevelen. Deze gezonde planten zullen snel een mooie hoge haag vormen. Bestel hier de Laurierplant Caucasica direct.

Laurierplant Novita kopen.

De Novita is ook bekend onder de naam Prunus laurocerasus ‘Novita’. De beste en gezonde vervanger van de meest aangeplante Lauriersoort namelijk: Laurier Rotundifolia. De Rotundifolia is dan wel de bekendste soort maar uit onze ervaring blijkt dat deze gevoelig is voor ziektes en de standplaats bepaald of het een mooie haag wordt. Wij hebben er ook specifiek voor gekozen om de Rotundifolia niet in ons assortiment op te nemen voor onze klanten. De Laurier Novita lijkt qua groei en uitstraling op deze plant maar is super gezond en stelt weinig eisen aan zijn standplaats. Bestel de Laurierplant Novita direct.

Portugese Laurierplant kopen.

De Portugese Laurier ook wel Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ heeft een mooie luxueuze uitstraling. Erg populair op dit moment en dat is zeker terecht. In vergelijk met onze andere Lauriersoorten heeft deze een kleiner en smaller blad en dat geeft de eigen uitstraling. Deze Laurierplant is wel wat gevoelig voor de standplaats en wil graag goed verzorgd worden. Heb je wat moeilijke grond waar de haag aangeplant moet worden dan is dit mogelijk niet de beste optie voor jou. In goede aarde zal deze plant goed gedijen en wordt dit een mooie compacte haag. Bestel direct Portugese Laurierplant in onze webshop.

Eigenschappen van de Laurier

Welke Laurierplant moet ik kiezen?

We hebben hierboven een korte omschrijving gegeven van de Laurierplanten die wij aanbieden en telen op onze kwekerij. Kijk gerust op onze website voor meer plantinformatie van deze soorten. Om de Laurierstruik te kopen, adviseren wij om goed naar de planteigenschappen te kijken wat je wensen zijn. Laurier is altijd groenblijvend en groen van kleur. Kijk naar onze afbeeldingen om een gevoel te krijgen bij de groene kleur van de Laurierplant. Een Laurierplant kopen kan door alle varianten nogal verwarrend overkomen. Wil je persoonlijk advies van ons? Neem direct contact met ons op.

Kopen in onze webshop.

In onze webshop kun je gemakkelijk laurierplant kopen. Je kunt de planten veilig afrekenen via bijvoorbeeld Ideal of een creditcard. Je geeft zelf een leverdatum op waarop we de planten komen bezorgen. Let er wel even op dat we altijd 4 dagen nodig hebben om de je planten klaar te maken. We rooien de laurierstruik pas als de klant deze besteld heeft. Zo garanderen we verse planten voor onze klanten. Je kunt de laurierstruiken gerust enkele dagen bewaren alvorens deze aan te planten mits ze goed vochtig gehouden worden.

De kwekerij bezoeken.

Voordat je de laurierplant gaat kopen, kun je de planten komen bekijken in onze kwekerij. Een Laurierplant kopen voordat je ze gezien hebt, is voor veel mensen een must. Je wil natuurlijk graag weten wat je krijgt en groen kun je zien, ruiken en voelen. Maak voordat je komt wel even een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten. Op onze kwekerij werken we duurzaam en ecologisch. Dat wil zeggen dat we zonder chemische bestrijdingsmiddelen werken en ook geen kunstmest stoffen gebruiken voor de groei van onze planten. Wij dragen graag bij aan een gezond en goed milieu. Over onze werkwijze vertellen we graag. Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op of lees ons verhaal.