Lichtgroene Conifeer

Ben je geïnteresseerd in een lichtgroene conifeer? De Thuja occidentalis 'Brabant', ook wel de conifeer Brabant is een mooie lichtgroene conifeer. Wij bieden deze lichtgroene conifeer aan in verschillende maten. De conifeer Brabant zorgt voor veel privacy, hierdoor kan hij goed dienen als haagplant. Het voordeel van een conifeer Brabant is dat deze plant geen hoge eisen stelt aan de ondergrond. Deze lichtgroene conifeer groeit zelfs goed in kustgebieden en op kleigronden.

Lichtgroene conifeer

Waarom een lichtgroene conifeer kopen bij Hogehagen

Als deze lichtgroene conifeer niet op hoogte wordt gesnoeid, kan deze haag uitgroeien tot 6/7 meter hoog. De Thuja Brabant neemt in de winter een iets bronsachtige kleur aan, maar de frisgroene kleur komt in de lente weer terug. Bent u geïnteresseerd in deze lichtgroene conifeer, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Thuja occidentalis (conifeer Brabant) wordt duurzaam en natuurlijk opgekweekt. Door deze lichtgroene conifeer bij ons aan te schaffen draag je bij aan een gezond en ecologisch milieu. Wij gebruiken geen kunstmest maar een biologische mestkorrel. Hierbij maken wij ook geen gebruik van chemische middelen om het onkruid te bestrijden. Naast dat wij onze lichtgroene conifeer duurzaam en natuurlijk opkweken, bieden wij groeigarantie op onze planten. Hierbij wordt gegarandeerd dat bij goed onderhoud deze lichtgroene conifeer lekker groeit.

Eigenschappen lichtgroene conifeer (conifeer brabant)

Deze conifeer Brabant heeft verschillende eigenschappen, die hieronder zijn opgesomd:

- Deze lichtgroene conifeer is onderhoudsvriendelijk
- Ze zorgen voor veel privacy
- Coniferen zijn bladhoudend en van nature sterke planten
- De conifeer Brabant is winterhard tot -20
- Deze conifeer kan zowel in de zon staan als in halfschaduw

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

lichtgroene conifeer

Lichtgroene conifeer onderhouden en verzorgen

Als je eenmaal deze lichtgroene conifeer hebt geplant, is het van belang dat je de plant voldoende water geeft. De conifeer Brabant zal in de winter evengoed water verdampen en daardoor ook water nodig hebben. Om het water goed te reguleren is het handig om een druppelslang te gebruiken. Deze druppelslang kun je bij de lichtgroene conifeer bestellen. 

Deze wintergroene plant kun je het beste bemesten van april tot en met oktober. Hierbij kun je het best gebruik maken van organische meststoffen. Ondanks dat je van april tot en met oktober bemest is het ook aan te raden om één keer rond oktober/november te bemesten. Als de lichtgroene conifeer een licht (gele) bladkeur aanneemt, kan het zijn dat de conifeer een gebrek heeft aan voedingsstoffen en/of water.

De conifeer Brabant is gemakkelijk te snoeien. De conifeer heeft een fijn blad waardoor er gemakkelijk een strakke haag gecreëerd kan worden. Deze lichtgroene conifeer kunt u het beste snoeien net na de winter, rond maart/april. Voor andere tips & tricks betreft aanplanten kun je gebruik maken van onze informatiepagina.