Grote Coniferen kopen

Wil jij grote coniferen kopen? Wij bieden diverse maten coniferen aan, tot wel 6 meter. Planten tot 2.5 meter kunnen we direct verzenden en kun je direct in onze webshop bestellen. Vraag voor planten boven de 2.5 meter een offerte aan. Deze moeten we verzenden met vrachtauto en kraan vanwege het gewicht en de lengte.
Wij verkopen direct uit onze eigen kwekerij, waar deze ecologisch en duurzaam gekweekt worden. Wij adviseren je graag welke maat conifeer jij het beste kunt gebruiken. Hierbij houden we bijvoorbeeld rekening met de hoeveelheid schaduw die je creëert door de hoogte van de haagplanten.

grote conifeer kopen

De grote conifeer kopen; een veelzijdige haagplant

Een conifeer is een erg veelzijdige haagplant. Coniferen zijn uitermate geschikt voor het maken van een goede haag. Een haag groeit namelijk helemaal dicht waardoor je een strakke en zichtdichte haag in je tuin krijgt. Dit biedt erg veel privacy in je tuin. De meeste conifeersoorten kunnen zelfs met gemak een mooie haag van 6 meter hoog vormen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de buurman over de haag heen kan kijken. Een coniferenhaag laat zich makkelijk snoeien waardoor je deze haag in een mooie strakke vorm kunt houden. De grote conifeer is dus de ideale haagplant om te kopen.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

grote Coniferen kopen

Onderhoud en verzorging van de grote conifeer

Een mooie haag begint natuurlijk bij het kopen van een kwalitatief sterke haagplant, zoals de grote conifeer, maar ook het onderhoud en de verzorging is erg belangrijk.
Ten eerste is het belangrijk dat de haagplanten voldoende water krijgen. Wintergroene planten hebben ook in de winter water nodig, aangezien het water ook in de winter verdampt. De coniferen kun je eenvoudig van genoeg water voorzien door middel van een druppelslang. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw haagplanten altijd genoeg water hebben. Wil je meer tips en tricks over het water geven? Kijk dan op onze informatiepagina.

Naast het geven van water is bemesting ook erg belangrijk. Daarom adviseren wij om de planten te voorzien van een organische mestst of van april tot oktober.

Grote Thuja kopen

Grote coniferen online kopen?

Je kunt eenvoudig op in onze webshop een offerte aanvragen voor onze grote coniferen. Het transport van grote coniferen is vaak gespecialiseerd en zal met mechanische middelen bij jou in de tuin op zijn plek gezet moeten worden. Want de grootste coniferen kunnen honderden kilo's wegen. Het transport stemmen we tot in de puntjes met je af. We kunnen eventueel ook de aanplant voor je verzorgen. Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte. 

Grote coniferen kopen