Laurierstruik kopen

Wil jij graag een laurierstruik kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden diverse soorten laurierstruiken aan in verschillende maten. Op onze kwekerij kweken we alleen maar de beste lauriersoorten voor de beste groene haag.
De Latijnse naam voor Laurier is Prunus. De Laurier wordt vaak gebruikt om een mooie haag van de maken. Doordat de meeste soorten zorgen voor een zichtdichte haag, biedt het veel privacy. Daarnaast zijn ze goed bladhoudend en wintergroen. De meeste Lauriersoorten worden gekenmerkt door grote en dikke bladeren, maar ook variaties met kleinere bladeren zijn mogelijk.
Wij willen alleen maar de beste planten verkopen. Vandaar dat wij ook gespecialiseerd zijn in gezonde en sterke Lauriersoorten met een mooie uitstraling. Wij begrijpen goed dat het lastig kan zijn om de juiste Laurierstruik uit te kiezen. Wil je graag meer weten over al onze Lauriersoorten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag bij de juiste keuze.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Laurierstruik kopen

Onze Laurierstruiken

Wij verkopen vier verschillende soorten Laurierstruiken. Dit zijn de volgende vier:

Laurier Caucasica: deze Laurierstruik kenmerkt zich door zijn donkergroene en langwerpige bladeren. Daarnaast groeien ze snel en recht opstaand tot een mooie, dichte haag.

Laurier Genolia: de Laurier Genolia staat bekend vanwege zijn perfecte eigenschappen. Deze Laurierstruik is oersterk, erg gezond en kan op veel ondergronden geplaatst worden.

Laurier Novita: de Latijnse naam voor de Laurier Novita is Prunus Laurocerasus ‘Novita’. Deze soort lijkt het meest op de Laurier Rotundifolia en heeft als voordeel dat deze nog gezonder en sterker is.

Portugese Laurier: deze Laurierstruik is uiterst geschikt om een mooie en strakke haag van te maken. Hij is bladhoudend en wintergroen. Doordat deze haag zichtdicht wordt, biedt het meer dan voldoende privacy.

Eigenschappen van de Laurierstruik

Eigenschappen van een Laurierstruik

Onze Laurierstruiken hebben diverse eigenschappen en kenmerken:

- Ze kunnen op alle ondergronden geplaatst worden.
- Al onze Laurierstruiken zijn sterk en gezond.
- Laurierstruiken zijn zichtdicht en wintergroen.
- Ze zorgen voor veel privacy en werken ook nog geluidsisolerend.
- Voor ons klimaat zijn ze goed winterhard.

Laurierstruik kopen

Laurierstruik kopen

Via onze webshop zijn al onze Laurierstruiken eenvoudig te bestellen. Neem dus zeker een kijkje! Mocht je nog vragen hebben over onze Laurierstruiken dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Laurierstruik kopen

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten