Niet giftige tuinplanten voor katten

Ben jij op zoek naar een tuinplant die je zonder zorgen in uw huis neer kan zetten? Wij bieden tuinplanten die niet giftig zijn voor katten. Zo is de Fargesia een niet woekerende bamboesoort die gemakkelijk op onze site kunt bestellen. We hebben verschillende soorten niet woekerende Bamboe te koop in onze webshop. De Fagus sylvatica beter bekend als de Beukenhaag is een bladverliezende soort en is niet giftig voor katten. Van onze Beukenhaag kun je een prachtige haag maken. Gezond gekweekt op onze eigen kwekerij. 

Ons assortiment bestaat uit

haagplanten

Eten katten giftige tuinplanten?

Katten zullen buiten niet snel van tuinplanten eten. Ze klimmen wel in bomen en struiken maar tijdens het klimmen zullen ze niets merken van schadelijke tuinplanten en bomen. Enkel als katten gaan spelen met planten in de tuin is het raadzaam goed op te letten. De Taxus is bijvoorbeeld erg giftig. Heb je een Taxushaag in je tuin zorg er dan voor dat je na het snoeien altijd de bladeren meteen goed opruimt. Een haag maken van niet giftige tuinplanten voor katten is altijd beter indien je je zorgen maakt als de kat met planten speelt. Een kat die veel buiten komt zal wel altijd met giftige planten in aanraking komen. Daarom adviseren wij ook om katten aan te leren niet te spelen met planten en struiken. Hiervoor bestaan hulpmiddelen op de markt die katten weg houden bij planten. De meeste producten zijn voor binnen bedoeld en maar kort werkzaam buiten. Koop producten die veilig zijn voor je kat en let op met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Daarbij raden we het gebruik van mottenballen ook sterk af. Deze zijn namelijk zodanig slecht voor katten dat ze na consumptie ervan kunnen overlijden. Mocht je echt graag mottenballen willen gebruiken, berg deze dan goed op.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

niet giftige tuinplanten

Onze niet giftige tuinplanten voor katten kopen

De niet woekerende Bamboe en de Groene Beuk zijn de haagplanten in ons assortiment die niet giftige tuinplanten zijn voor katten. Bestel deze direct in onze webshop. Heb je vragen of wil je meer advies over niet giftige tuinplanten voor katten, neem contact met ons op. Wij kweken ecologisch en duurzaam op onze kwekerij. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen chemische bestrijdingsmiddel en of gifstoffen op de kwekerij tijdens de teelt van onze planten. Dit heeft echter geen enkele invloed op de giftige eigenschappen op andere haagplanten.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten