Portugese Laurier 225-250cm met kluit

Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ 225-250cm Let op: hoogte zonder kluit
€ 120,00 Vanaf € 109,00
Incl. BTW
Leaf Plantafstand: 5 stuks per 3 meter
Leaf Bestel nu, levering vanaf: 10-09-2024
Leaf Minimale bestelhoeveelheid: 5
Bekijk overige afmetingen
Incl. BTW
15+
€ 112,00 per stuk
30+
€ 109,00 per stuk
=
Gratis verzenden vanaf €500,-
Beste prijs per meter
Onderhoudsvriendelijk
Luxe uitstraling
Incl. BTW
=

Productinformatie

Met deze Portugese Laurier maak je een strakke haag met luxe uitstraling. Hij blijft smal, groeit compact en is onderhoudsvriendelijk! Echt een blikvanger onder onze Lauriersoorten

✔ Wintergroen en winterhard.
✔ De haag zorgt voor veel privacy.
✔ Heeft een compacte en bossige groei.
✔ Onderhoudsvriendelijk.
✔ Kan in de volle zon en de schaduw aangeplant worden.
✔ Geschikt voor een hoge haag tot wel 4 meter.
✔ Groeit op ook klei.

Op onze pagina over de Portugese Laurier lees je meer over deze prachtige haagplant en vind je informatie over het onderhoud. Wij hebben de beste lauriersoorten geselecteerd voor jou. Via Hogehagen verkopen wij direct haagplanten uit onze kwekerij. Wil je de planten komen bekijken, maak gerust een afspraak!

“Wij kweken ecologisch en verantwoord voor jou. Plant jij deze gezonde Laurier?”

Levertijden, afhalen en verzenden

Levertijden
Kies zelf de leverdatum tijdens het bestellen. Wij adviseren wel altijd om de planten 2 dagen voor de aanplant te laten bezorgen! Wil je bijvoorbeeld op donderdag aanplanten laat de planten dan op dinsdag bezorgen. We rooien de planten nadat er besteld is zodat ze vers als mogelijk bij de klanten aankomen. Het beste is om de planten meteen in de eerste dagen na ontvangst te planten. Blijven ze langer staan, maak de kluiten dan elke 2 a 3 dagen flink nat. Indien de levering in mei valt dan moeten de planten direct verwerkt worden. 
We hebben minimaal vier werkdagen nodig om de order te rooien en te verzenden. Kluitplanten zijn leverbaar van eind september tot half mei.

Afhalen
Gedurende de bestelling kun je aangeven wanneer je de planten af wilt komen halen. Je kunt de planten van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Laat je aub even weten indien je verhinderd bent? Wij zorgen ervoor dat de planten vers gerooid worden na de bestelling. Houd er rekening mee dat wij enkele dagen nodig hebben om de planten te rooien en klaar te zetten. Op onze afhaallocatie staan geen planten op voorraad. 
Let er alstublieft op dat er mogelijk andere transportmiddelen nodig zijn voor het ophalen van de planten (bijvoorbeeld een aanhanger).

Verzenden
Tijdens het bestelproces geef je een verzend- c.q. ontvangstadres en leverdatum op. In Nederland en België zijn de verzendkosten gratis vanaf € 500,-. 
Het is belangrijk dat je verzendadres met een vrachtwagen bereikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn of ben je hier niet zeker van, neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze chauffeurs en onze transportmaatschappij zullen tussen 08:00 uur en 17:00 uur de planten uitleveren. De chauffeur zal de planten op het aangegeven adres neerzetten, hiervoor hoef je niet  thuis te zijn. Wij kunnen van te voren géén tijdstip aangeven hoe laat de planten daadwerkelijk geleverd worden!

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Lees wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Bekijk onze meest populaire producten